Ettersom Ladies European Tour sliter med et stadig tynnere turneringsprogram, er europatourspillerne Tonje Daffinrud og Marianne Skarpnord blant spillerne som holder turneringsformen ved like i Sverige denne uken.

For Tonje Daffinrud er det hennes første turnering siden major-debuten i British Open tidligere i sommer, der hun trosset et vondt håndledd for å spille. Nå er hun på bedringens vei. På Sölversborgs Golfklubb deler hun 6.-plassen sammen med sin klubbvenninne fra Vestfold GK, Celine Borge, og Stina Resen (Oslo GK), Norges høyest rangerte amatørspiller. 

Daffinrud og Resen lå oppe på henholdsvis andre- og tredjeplass etter åpningsrundene onsdag formiddag, men falt litt tilbake med runder på 76 og 75 slag senere på dagen. Borge har på sin side gått runder på 70 og 74 slag.

De har seks slag opp til lederen Jenny Haglund fra Sverige, og blir dermed avhengige av en god start på torsdagens avslutningsrunder for å tenne håpet om seier.

Den norske trioen har selskap i topp-10 av den nybakte proffen Mariell Bruun (Larvik GK) på 9.-plass. Hun ligger én over par sammenlagt med runder på 74 og 71 slag. To slag bak henne følger Marianne Skarpnord (Moss & Rygge GK) på en noe skuffende 13.-plass.

Rachel Raastad deler 16.-plassen på +5 totalt, mens norgesmester Karoline Lund følger slaget bak på 17.-plass.

Tredje og avsluttende runde er nå i gang. Følg utviklingen her.