Onsdag braket den nye LPGA-sesongen løs før Suzann Pettersen i Florida. I ball med verdenstreer Stacy Lewis og Alison Lee, som var innblandet i «gimmie-kontroversen» med Tutta under Solheim Cup i november, starter Tutta selv året som nummer 12 i verden.

I Coates Golf Championship i Florida, åpnet Tutta med en runde på en over par (73). Hun gjorde fire birdies, men med fem bogeys på scorekortet, ligger hun bare på 60. plass – ett slag innenfor cutgrensen. Hun har allerede åtte slag opp til lederen, Ha Na Jang fra Sør-Korea.

Jang leder med tre slag over seks spillere.

(Leaderboard)

Det er OL-sesong og Tutta stiller i den anledning med ny caddie på bagen. Det er under ett år siden hun ansatte James Walton. Walton har tidligere jobbet for Tutta fra 2006 til 2007, og også deler av 2009-sesongen. Nå er han skiftet ut for tredje gang.

Aftenposten skriver at hennes nye caddie er Duncan French, som var på bagen til Michelle Wie frem til nyttår. 

– Jeg har hatt en bra oppladning og ser fram mot en sesong med mange høydepunkter, sier Tutta til NTB.

Tutta endte 2015-sesongen på 14. plass på LPGA Tours pengeliste. Det var andre år på rad hun ikke endte topp-10. Det skjedde ikke en eneste gang i tidsrommet 2007-2013. I oktober i fjor, falt hun ut av topp-10 på verdensrankingen for første gang siden juni 2007 – 436 uker.