Kristoffer Ventura har nylig avsluttet collegekarrieren og blitt proff, og denne uken fikk han en sponsorinvitasjon til Challenge Tour-turneringen Prague Golf Challenge i Tsjekkia. 

Ventura startet med en stødig 71-runde torsdag, før han klinte til med 66 slag (-6) fredag morgen. Syv under par etter to runder var godt nok til en delt 10. plass, kun tre slag bak lederen.

På «moving day» lørdag gikk det imidlertid feil vei for det 23 år gamle stortalentet. Med tre bogeyer og kun en enslig birdie på scorekortet, måtte han ta til takke med en 74-runde, to slag over par. På en dag hvor mange gikk lavt, raste han dermed nedover resultatlisten. 

I skrivende stund har han falt 31 plasser, og ligger foreløpig på en delt 41. plass. Med det er han ti slag bak ledende Marcel Sneider på -15, og har dessverre spilt seg ut av tetstriden.

I tillegg til denne ukens Challenge Tour-invitasjon, har Ventura tidligere fått wild cards til både PGA Tour og Web.com Tour. Her misset han cutten, så Prague Golf Challenge er dermed den første turneringen hvor 23-åringen får være med i helgen.

RESULTATER