Tutta startet avslutningsrunden fem slag bak lederen Michelle Wie og var avhengig av en kanonrunde for å blande seg inn i seierskampen. Dessverre fikk hun ikke den raske starten hun trengte, og hun var helt hektet av i seierskampen etter å ha gått de første ni hullene på en over par.

På back nine svarte hun med å gå to under par. Med -1 for dagen og -10 sammenlagt falt hun til delt 15. plass, ni slag bak vinneren Inbee Park fra Sør-Korea. Park vant med ett slag over verdenstoer Ariya Jutanugarn. 

Dermed har Tutta startet sesongen med en 32. plass og en 15. plass.

Det begynner å bli en god stund siden Tuttas forrige LPGA-seier. Den kom i juni i 2015. Tidligere denne uken uttalte hun til TV2 at hun er rastløs i jakten på en ny seier.

– Det er klart jeg har mine mål, men det å gå rundt og spille dårlig golf, det skaper egentlig bare sykt dårlig stemning. Et par gode resultater kan være et plaster på såret, men kontinuiteten har alltid vært min sterkeste side. Når de dårligste resultatene blir for dårlige, uke etter uke, tærer det veldig på alt jeg gjør, sier Tutta og konkluderer:

– Jeg er nødt til å begynne å vinne igjen.

Det får hun en ny mulighet til i Arizona neste uke når årets første LPGA-turnering på amerikansk jord slår i gang. Bank of Hope Founders Cup er den nest siste turneringen før årets første major, ANA Inspiration.