Etter halvspilt turnering så Tutta ut til å fortsette Tutta den fine formen hun har vist de siste ukene; Etter tredjeplassen i årets første major, ANA Inspiration, fulgte hun opp med andreplass på europatouren i Marokko nylig, og i denne ukens LPGA-turnering i Texas klatret hun opp til tredjeplass etter en sterk fredagsrunde på seks under par.

Lørdag raste hun dessverre nedover leaderboardet igjen. Med en runde på syv over par falt hun til delt 17.-plass, åtte slag bak lederen.

Hun klarte ikke å løfte spillet igjen på søndag; I stedet ble det seks bogeys, en trippelbogey, samt to birdies på vei til en runde på seks over par. Dermed falt hun ytterligere ni plasser til delt 26.-plass, +6 sammenlagt for turneringen.

Tutta var på langt nær den eneste i feltet som slet i den kraftige vinden i Texas, og kun tre spillere endte turneringen under par. Haru Nomura fra Japan vant turneringen i omspill mot Cristie Kerr. De endte begge tre under par.

Tutta har gjort flere endringer i teamet sitt denne sesongen. I tillegg til å ha byttet caddie fra Duncan French til David Jones har hun også skiftet trener fra Butch Harmon til spanjolen Jorge Parada. Hun jakter fortsatt sin første seier siden juni 2015.

Resultater