Jeg antar at de mener at vi kommer til å sette flere putter? Gjennom bruk av forskjellige teknologier og maksimering av MOI har de laget puttere som de selv mener skal gjøre det.

De 11 modellene i 2021-serien gjør i hvert fall at de aller fleste kan finne noe de liker å se på og som passer deres putteteknikk. Modellene er kommet til live gjennom grundige undersøkelser og samarbeid med spillere på touren. Blant annet har Viktor Hovland vært inspirasjonen bak modellen DS 72, som per nå er det nærmeste vi kommer å ha Viktors putter i bagen. Hans putter “Hovi” er foreløpig en prototype, men DS 72 er basert på denne.

De forskjellige modellene er bygget opp av forskjellige materialer. Noen består av stål og tungsten, noen av aluminium og tungsten mens andre har litt av alle materialene. Felles for alle er slagflaten som heter Dual-Durometer. Denne skal gi deg en myk, men solid følelse og består av to lag. Laget i front er mykt, mens laget bak er noe hardere. Dette gir deg følelse og kontroll på både lange og korte putter. Selv sier de at slagflaten er designet for dem som trives med myk følelse men responsen til en hardere putter.

Alle hodene er lakert i en mørk “stealth” finish og skaftene er i svart krom. Du kan få standard lengder fra 32 til 38 tommer, eller med PINGs justerbare skaft som lar deg justere lengden selv mellom 32 og 36 tommer. Justerbart skaft må spesialbestilles.

Modeller: Anser, Anser 2, Anser 4, Kushin 4, DS 72, CA 70, Tyne 4, Fetch, Tyne C, Oslo H, Harwood og Harwood Armlock.

Veiledende pris: 2995 kroner, Harwood: 4495 kroner