Wilsons nye jernkøller er designet og produsert med tanke på hvordan de beste spillerne i verden liker verktøyene sine. Ikke bare i forhold til utseende, men også hvordan de virker. Sammen med Staff-spillerne sine på touren har de utviklet nye Staff Model CB. 

Wilson sier de hele tiden jobber med å utvikle de beste og mest respekterte køllene i verden. Det er jo mye å bite over. De nye køllene er derfor basert på en miks av Tour V6 og Staff Model Blade-jernene. To meget respekterte jernkøller på tourene. Blant annet har disse vært i hendene på spillere som Padraig Harrington og Kevin Streelman de siste årene.

Den smidde jernkøllen har et utseende ved adressering som tilpasset gode spillere og et enkelt og rent design. Den har også en ny teknologi som de kaller Tri-Brace Stabilizer. Høres flott ut, men det er bare en ekstra “kobling” mellom topplinjen og midten av slagflaten. Den skal gi bedre overføring av energi til ballen samt forbedret lyd og følelse. De 20 grammene med tungsten som er lagt inn i tåen hjelper deg med stabilitet i balltreffet selv om du skulle være litt ute å sykle i balltreffet.

CB har en relativt raus cavity for å være en kølle til bedre spillere. Men i dette hulrommet har de integrert det de kaller Impact Mass Area. Rett og slett ekstra masse bak slagflaten som gjør at køllen føles som noe i nærheten av en bladkølle, men har tilgivelsen til en cavity back. Ikke en dum oppskrift.

Wilson Staff Model CB er dekket av en skinnende blank krom, og kommer som standard med True Temper Dynamic Gold-skaft. Grepene er Golf Pride Tour Velvet og standardsettet består av 4-PW.

 

Veiledende pris: 8600 kroner (4-pw)