Korn ferry tour//

Ventura sendt hjem etter to runder under par

Birdiene haglet på andrerunden av LECOM Suncoast Classic. Kristoffer Ventura startet meget godt, men misset cuten.

Det ble ikke turneringen Kristoffer Ventura hadde ønsket seg denne uken.
Publisert Sist oppdatert

Ventura var tre under par etter sine fire første hull fredag kveld, men en rotete avslutning på en bane hvor konkurrentene gjorde birdier for moro skyld, gjorde at nordmannen fikk ufrivillig helgefri.

Etter tre birdier og et par på de fire første rundet 28-åringen av frontnine med fire par og én bogey. Ventura var -3 totalt, og måtte gå backnine tre under for å sikre seg viktige poeng i sammendraget og lønn for strevet.

Han fikk akkurat den starten han trengte.

Backnine ble åpnet med en strålende birdie på banens tredje vanskeligste hull, et par 4 på nesten 400 meter. Derfra og ut kom det dessverre litt for mange firkanter på scorekortet til norsk-meksikaneren.

To birdier, to bogeyer og en dobbelbogey ble fasit på vei inn i klubbhuset, og Ventura misset sin andre cut i 2023 på -2 totalt.

Oklahoma State-spilleren lå på en 59. plass på Korn Ferry-tourens poengliste før denne uken, hvor de 30 beste er sikret plass på PGA Tour neste år.

Ledertavle

Før lørdagens tredjerunde leder amerikaneren Kevin Dougherty på -16, foran landsmennene Logan McAllister, Patrick Cover og Mac Meissner. Sistnevnte leverte magisk golf fredag, og gjorde en eagle på sitt avsluttende hull for en 59(!)-runde.

Powered by Labrador CMS