PGA TOUR//

Viktor tilbake og Tiger klar for årets første

Tiger Woods er tilbake i aksjon på PGA-touren. Det er også Viktor Hovland. Begge spiller Genesis Invitational.

Tiger Woods er bekreftet klar for Genesis Invitational.
Publisert Sist oppdatert

Dessverre var verken Woods eller Viktor Hovland å se i WM Phoenix Open sist uke, men til gjengjeld kan vi glede oss over en skikkelig godbit – eller to – i neste turnering på PGA-touren.

Onsdag i forrige uke bekreftet både PGA Tour og Woods selv at han stiller til start i Genesis Invitational, med turneringsstart torsdag 15. februar. I prestisjeturneringen på Riviera Country Club vil vi også få se igjen Hovland, som valgte bort Phoenix for å trene.

Paradoksalt nok er Riviera Country Club i California den banen som Woods har deltatt på flest ganger uten å vinne.

 I løpet av 14 starter på Riviera har Tiger klart cutten ti ganger og avsluttet blant de 25 beste åtte ganger (hvorav tre var blant de 10 beste). Hans beste resultat kom i 1999 da han endte på andreplass.

På grunn av alle skadene han har pådratt seg opp gjennom åra, føles det nå som et «comeback» hver gang Woods deltar i en turnering. Han spilte sist sammen med sønnen Charlie på PNC Championship i Orlando i desember, men vi skal helt tilbake til Masters i fjor for å finne hans siste offisielle start på PGA-touren.

Genesis Invitational er den tredje «signatur-turneringen» i 2024, med cut etter 36 hull. Total premiepott er 20 millioner dollar, med 4 millioner til vinneren.

Powered by Labrador CMS