PGA TOUR//

Hovland bekrefter at han er tilbake neste uke

Viktor Hovland har trukket seg fra WM Phoenix Open. Men nordmannen blir ikke ute lenge.

Viktor Hovland prioriterer trening framfor konkurranse denne uka.
Publisert

Discovery har vært i kontakt med Hovland, som selv sier det ikke er noe dramatikk bak avgjørelsen om å trekke seg fra denne ukas golffest i Phoenix.

Etter svakt spill og delt 58. plass i AT&T Pebble Beach Pro-Am i helgen, ønsker 26-åringen å prioritere en uke med trening hjemme i Florida før han igjen spiller turnering. 

Han føler seg ikke komfortabel med turneringsspill slik ståa er nå, og håper å finne tilbake til godfølelsen før han returnerer til PGA-sirkuset, skriver eurosport.no

Hovland hadde opprinnelig planlagt å spille tre turneringer på rad for å kickstarte sesongen. Men nordmannen slet med flere faser av spillet på Pebble Beach, og kontrastene var store til avslutningen på en fantastisk 2023-sesong.

– Det kan snu veldig fort, eller så er det en prosess som tar litt tid. Men spillet er ganske langt unna det vi er vant til å se fra Viktor. Vi trenger egentlig bare å se på lørdagsrunden, hvor Wyndham Clark går på 60 slag, 12 under par, mens Viktor egentlig har mer enn nok med å komme seg rundt på par, sier Henrik Bjørnstad i Discovery.

Selv om det var lite som stemte for Hovland i helgen, er ikke Eurosport-kommentatoren bekymret.

– Jeg har aldri vært bekymret for Viktor, og jeg har fortsatt full tillit til at han har full kontroll på hva han driver med. Men jeg synes det er litt snodig at han trekker seg fra denne turneringen med tanke på at han har spilt såpass få turneringer så langt denne sesongen.

Hovland bekrefter overfor Marius Thorp i Discovery at han vil være tilbake i aksjon neste uke, da det er klart for Genesis Invitational.

Powered by Labrador CMS