SPILT SIDEN SIST//

Morsomme Farsund

Det er søren ikke mye som skal til for å ha det morsomt med golf. Bare ta deg en tur til Farsund Golfklubb.

Farsund GK
Du trenger ikke stor plass eller fullverdige baner for å ha det moro med golf. Du kommer langt med plasser som lille Farsund GK. Banen drives på dugnad og medlemmene stilte villige opp til vårdugnad i år også.

Mellom Farsund og Lista fyr, inne ved det gamle smelteverket i et av Norges fineste kystområder, ligger Farsund Golfklubb

Klubben har syv utslag og to «greener». Det vil si to områder med to flagg med to tilhørende hullkopper. Området er ikke større enn 210 meter langt og 100 meter bredt, og som golfspiller tenkte i alle fall jeg at dette er helt uinteressant. Men så feil kan man altså ta.

Det er faktisk utrolig hvor gøy man kan ha det med golf på et veldig begrenset område. Klubben drives på dugnad og har cirka 70 medlemmer. Medlemskapet koster 600 kroner i året. Og det er en klubb til etterfølgelse.

I pressområder i Norge er det få tilgjengelige starttider. Derfor trenger vi flere klubber som Farsund GK med små baner eller treningsområder, der alle som er glade i eller nysgjerrige på golf kan leke og utvikle seg. De aller fleste av oss vet at det er fra 100 meter og inn at «slaget står». Det er akkurat hva du får trent på her. Selv dro vi hjem med en hole-in-one også!

Banetype: Links

Hvor mange baller trenger du? Her er det vanskelig å spille bort noen baller!

VURDERING OG PRISER

 Pluss:

+ Fasinerende at det går an å ha det så gøy med så lite.

 Minus:

- Mange minuser hvis du forventer at du kommer til en tradisjonell golfbane.

 Priser:

Voksen: 75 kroner (dagspass)

Junior: 50 kroner (dagspass)

Powered by Labrador CMS