Grønt lys for Netflix//

Bekreftet: Det kommer en ny sesong av «Full Swing»

PGA-touren gitt grønt lys til Netflix og produsentene om å sette i gang en ny runde med dokumentarserien.

Joel Dahmen vant mange nye hjerter i sin episode av «Full Swing». Nå har sesong to fått grønt lys av PGA-touren.
Publisert

Det var knyttet store forventninger til Netflix sin dokumentarserie om golf. På mange måter ble de levert.

Golffans fikk et innblikk i hverdagen til proffspillerne på en helt ny måte, samtidig som at nye seere fikk anledning til å komme på innsiden.

– Full Swing hadde premiere for 230 millioner Netflix-abonnenter for to uker siden og har vært konsekvent på topp-ti listen i hele verden siden. Som et resultat av en så sterk åpning, kunngjorde Netflix tidligere i morges at de offisielt setter grønt lys for sesong to av Full Swing, sa PGA-kommisjonær Jay Monahan i gårsdagens pressekonferanse før The Players.

Netflix er raske på foten og har allerede satt i gang filmingen av den nye sesongen. Den populære californieren Max Homa har blitt sett foran strømmegigantens linser de siste ukene, så man kan nærmest garantere at han blir medvirkende i den neste sesongen.

Utover det har det ikke kommet noen nyheter om hvilke andre spillere som er bekreftet til å delta. Heller ikke Viktor Hovland.

Her til lands håper man selvfølgelig på Ekeberg-mannen blir å se i sesong to, men i fjor sa han selv at det tok for mye tid og fokus å stille foran kameraene.

Ryder Cup-år

Det man derimot kan forvente er én, eller kanskje flere, episoder som handler om Ryder Cup. På mange måter er det et av årets største golfhøydepunkt, og dermed en naturlig del av den neste utgaven av «Full Swing».

Utover det er det bare spekulasjoner om hva som blir inkludert. På Twitter er rykteflommen allerede i gang og flere forslag er allerede på blokken. Folket ønsker seg egne episoder om Tiger Woods, Rickie Fowler, Jon Rahm og Shane Lowry, for å nevne noen.

Også her til lands er ryktebørsen i gang:

Det er nærliggende å tro at sesong to blir tilgjengelig i februar neste år, for å samsvare med årets premiere.

Powered by Labrador CMS