Golftinget 2023//

Disse skal lede NGF de neste årene

Norges Golfforbund har fått et flunkende nytt styre med seks nye ansikter. Dette er dem som skal lede forbundet de neste årene. 

Fra venstre: Anya Markhus, Monica Wara, Vigdis Flaat Sørra, Øyvind Krag Ingul, Anja Solevågseide, Magnus Boland Haugen, Stein Nilsen. Det åttende medlemmet, Ole Berge Ramsnes, er ikke med på bildet.
Publisert Sist oppdatert

Søndag fikk Golf-Norge presentert hele det nye styret til NGF. Disse åtte menneskene har en viktig oppgave foran seg, blant annet å sørge for at Golftingets og idrettsmyndighetenes vedtak og bestemmelser iverksettes, passe på at NGFs midler brukes og forvaltes på en forsvarlig måte. 

I tillegg skal de sørge for at egen aktivitet, organisasjon, økonomi og ansatte utvikles slik at det imøtekommer de kravene og utfordringene som blir stilt av medlemmene, norsk idrett og internasjonal idrett.

Dette nye styret består av hele seks nye ansikter, og en ny president. Under kan du bli litt bedre kjent med dem: 

Øyvind Krag Ingul

Øyvind Krag Ingul

President (gjenvalg, ny posisjon)

58 år. Byneset GK

I hverdagen er han daglig leder i kommunikasjonsbyrået Pitch Studios, men har vært aktiv i golfen i en årrekke. Han er far til to tidligere eliteutøvere, sertifisert golfdommer og tidligere vært lagleder for ungdoms-OL i 2014 og 2018. 

– Jeg skal jobbe for alle klubbene til Golf-Norges beste, uttalte han etter å ha blitt innstilt som ny president til Norsk Golf

Vigdis Flaat Sørra

Vigdis Flaat Sørra

Visepresident (ny)

50 år. Hauger GK

Vigdis Flaat Sørra er systemutvikler av yrke og jobber i Borgarting Lagmannsrett. Hun er også nestleder i Hauger GK like utenfor Oslo. 

Hun har tidligere erfaring fra norsk idrett, både som trener og som leder. 

Sørra er ny i NGF-styret.

Magnus Boland Haugen 

Magnus Boland Haugen

Styremedlem (gjenvalg)

23 år. Haga GK

Boland Haugen studerer juss ved Universitetet i Oslo, og er eneste gjenvalgte styremedlem. Han har erfaring fra golfen gjennom diverse sommerjobber i Bærums-klubben Haga og som tidligere konkurransegolfer. 

Anya Markhus

Styremedlem (ny)

49 år. Sunnfjord GK

Anya Markhus

Til daglig er Markhus jurist i Lotteritilsynet. 49-åringen er også styremedlem i Sunnfjord GK, og har tilegnet seg erfaring fra flere hold. 

Les også

Stein Nilsen 

Styremedlem (ny)

Stein Nilsen

58 år. Soon GK

Stein Nilsen jobber som administrerende direktør i det norske luftfartselskapet Widerøe, og er styremedlem i NHO Luftfart. 

Han han også erfaring fra Idretts-Norge gjennom turn. 

Anja Solevågseide

Styremedlem (ny)

Anja Solevågseide

43 år. Ålesund GK

Har tidligere jobbet i og vært en del av Golf-Norge. Hun har vært ansatt som daglig leder i Ålesund GK og som ansvarlig for kvinnesatsingen i NGF. 

Nå jobber hun i Pir Cowork.

Monica Wara

Styremedlem (ny)

53 år. Tromsø GK

Monica Wara

Wara er styremedlem i verdens nordligste 18-hullsbane. 

Til daglig er hun økonomiansvarlig for Tromsø Internasjonale Filmfestival. 

Ole Berge Ramsnes 

Styremedlem (ny)

31 år. Stavanger GK

Ramsnes er den mest meritterte golfspilleren i NGF-styret ettersom han ble norgesmester i 2016. Har tidligere vært Team Norway-utøver. 

Ole Berge Ramsnes

I dag er han revisor i Ernst & Young og styremedlem i hjemmeklubben Stavanger GK.

Powered by Labrador CMS