Ute med skade//

Espen Kofstad: – Kommer sterkere tilbake

I helgen tok DP World Tour-spilleren til sosiale medier for å forklare hvorfor han ikke spiller turneringsgolf om dagen.

Det blir en liten stund til neste gang vi ser Espen Kofstad i aksjon.
Det blir en liten stund til neste gang vi ser Espen Kofstad i aksjon.
Publisert

«Noen ganger kan livet oppsummeres med en video av et bunkerslag»

Slik startet Espen Kofstad innlegget på Facebook og Instagram i helgen. Hensikten var å få frem hvorfor han ikke spiller turneringsgolf om dagen.

– De siste tre månedene har jeg stått fast i livets «pot bunker»! Nervesmerter fra nakken hele veien ned til fingertuppene hver dag har gjort enhver form for trening eller turneringsgolf umulig, skriver han videre.

Denne uken skal han opereres med et håp om å utbedre skaden. Deretter blir det en periode med opptrening og hvile, før han forhåpentligvis blir turneringsklar igjen.

Var hjemme

For en liten måned siden dro Oslo-spilleren hjem fra turneringslivet for å «kickstarte» 2023 på nytt etter at sesongåpningen ikke gikk helt som planlagt.

Istedenfor å spille turneringer i Asia med dårlig oppladning og dårlige resultater i bagasjen, valgte derfor Kofstad å reise nordover for å få en mini-sesongoppkjøring hjemme i Norge.

– Det fine med golf er at man trenger egentlig bare én seier eller noen få virkelig gode plasseringer i løpet av en sesong. Jeg «backer» meg selv til å klare det i år, fortalte han da.

Det gjør han fremdeles, selv med skaden i bakhodet. Kofstad avslutter helgens innlegg med å understreke at han kommer tilbake.

– Jeg kommer sterkere tilbake og ser frem til å spille igjen så snart jeg kan!

Powered by Labrador CMS