Hovland fortsatt med i kampen om topplassering i Dubai

Viktor Hovland hadde nok en sterk start, men dessverre også en avslutning som lignet gårsdagen under lørdagens tredjerunde av Omega Dubai Desert Classic.

Publisert

Vi sitter igjen med litt av den samme følelsen som etter gårsdagens runde. Det kunne vært så mye bedre.

Viktor startet med to birdier på de tre første hullene, og manøvrerte seg gjennom resten av frontnine i ørkenen i Emiratene med seks par, og rundet to under. Med en ny birdie på det ellevte krøp Hovland opp på femteplass, og det så fryktelig lyst ut. I stedet ble det to bogeyer på hull 12 og 15, og når ingen av de tre par 5-hullene på backnine endte med birdie, kvitterte Oslo-gutten for en 71-runde.

Det holder til en foreløpig 19. plass, med syv slag opp til ledende Ashun Wu. Wu åpnet runden med en eagle fra langt hold, og holdt det gående til han gikk av det attende, med en ett slags ledelse på Victor Perez.

«HAPPY CHINESE NEW YEAR!» 🇨🇳 Ashun Wu holes out on the 1st!#ODDC pic.twitter.com/8lGR06GPtm — The European Tour (@EuropeanTour) January 25, 2020

Det er jevnt i toppen, og med noen få finjusteringer vil det definitivt være mulig å klatre på resultatlisten. Det vil bringe med seg viktige rankingpoeng, som Hovland helt sikkert har i bakhodet, da han må topp 50 for å sikre seg plass i turneringer som The Players Championship, Masters og US Open. Unggutten ligger foreløpig på en 92. plass.

Her kan du se Viktor Hovland og Andrew «Beef» Johnson leke seg i «Luck Of The Draw»:

Beef 🆚Hovland #LuckOfTheDraw 🇦🇪#ODDC @OMEGAGolfDubai pic.twitter.com/d0glMwwGQj — The European Tour (@EuropeanTour) January 24, 2020

LEADERBOARD

Finalerunden av Omega Dubai Desert Classic følger du på Viasat Golf fra klokken 09:30 i morgen, søndag.

Powered by Labrador CMS