Legenden og nordmannen//

Hovland og Woods i samme gruppe!

Viktor Hovland skal spille med Tiger Woods og Xander Schauffele de to første rundene av Masters.

Sist Viktor Hovland og Tiger Woods var i en offentlig setting sammen var da nordmannen vant legendens egen turnering på Bahamas i desember. Nå skal de spille 36 hull sammen på Augusta.
Sist Viktor Hovland og Tiger Woods var i en offentlig setting sammen var da nordmannen vant legendens egen turnering på Bahamas i desember. Nå skal de spille 36 hull sammen på Augusta.
Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld kom starttidene for hvem som skal spille med hvem torsdag og fredag denne uken. Det er viktig av flere grunner. Først og fremst med tanke på når norske TV-seere må skru på skjermen for å se stjernene de liker, men også med tanke på været.

Det er meldt dårlig regn stort sett alle spilledagene, men på torsdag kommer ikke nedbøren og tordenværet før utpå ettermiddagen. Derfor er det godt nytt at Viktor Hovland slår ut klokken 10.18 lokal tid (16.18 norsk tid). Forhåpentligvis er han og spillepartnerne inne i klubbhuset allerede før uværet kommer.

Den andre strålende nyheten er hvem nordmannen skal spille med. Ingen ringere enn Tiger Woods. Den femdobbelte Masters-vinneren skal konkurrere for andre gang i 2023, etter sin sesongåpning i Genesis Invitational i februar. Sist vi så Woods i en major-turnering var da han ikke klarte cuten på St. Andrews i juli. Men det betyr ikke at han deltar for å delta.

– Tiger Woods har prestert utenfor fatteevne, og etter det jeg så av ham i Genesis Invitational, har jeg store forventninger før The Masters, sa Brandel Chamblee i Golf Channel til Golfweek i forrige uke.

Nå skal altså disse to, og amerikaneren Xander Schauffele, spille 36 hull sammen på Augusta National. På fredag slår trioen ut klokken 13.24 lokal tid (19.24 norsk tid).

Påvirker sendeplanen

Starttidene vil også påvirke sendetidene til Discovery+, som har rettighetene til årets Masters. Hovedsendingene torsdag og fredag begynner klokken 21.00, men det vil også være en egen Hovland-sending når nordmannen er utpå banen. Disse vil vise (nesten) hvert eneste slag nordmannen slår denne turneringen.

Mest sannsynlig vil Hovland-sendingen bli litt «Tiger-sending» også.

Andre spennende trioer de første dagene på Augusta er:

Justin Thomas - Jon Rahm - Cameron Young

Matthew Fitzpatrick - Colin Morikawa - Will Zalatoris

Scottie Scheffler - Max Homa - Sam Bennett (A)

Tom Kim - Rory McIlroy - Sam Burns

Jordan Spieth - Tommy Fleetwood - Tony Finau

Powered by Labrador CMS