NEXT GOLF TOUR//

Julebonus for Halvorsen – vant 50.000 på Trackman

I konkurranse med 817 spillere fra hele verden, var Andreas Halvorsen nærmest pinnen.

Andreas Halvorsen fra Larvik sikret seg en pen pengepremie under andre runde av Next Golf Tour på simulator.
Andreas Halvorsen fra Larvik sikret seg en pen pengepremie under andre runde av Next Golf Tour på simulator.
Publisert Sist oppdatert

I første runde av Next Golf Tour – den nye og innovative simulatorserien til Trackman – var det Michelle Forsland som sikret seg en pen slump penger da hun drivet lengst av alle. Og enda bedre gikk det for Andreas Halvorsen fra Larvik GK i runde to på Medinah Country Club.

I konkurranse med 817 spillere fra hele verden ble Halvorsen beste nordmann som nummer 17. Men de 650 dollarene for plasseringen var ikke det eneste den norske Challenge Tour-spilleren fikk med seg fra simulatorrunden på lagerområdet Hegdal utenfor hjembyen.

Inn på julekontoen ruller også 4000 dollar som vinner av «Closest to the Pin».

Den totale lengden

– Jeg slo syverjern, syverjern, firerjern og åtterjern på de fire par 3-hullene og endte totalt 31 fot og 10 tommer fra pinnen, forklarer Halvorsen til Norsk Golf.

I Trackmans «Closest to the Pin»-konkurranse er det nettopp totallengden på samtlige par 3-hulle som er avgjørende. Det visste Halvorsen ingenting om.

– Jeg trodde det gjaldt på hvert hull, ikke totalt. Jeg var veldig nære på det 12. hullet, som var 250 yards. Da var først da jeg gikk inn på nettet for å sjekke hvordan jeg lå an der at jeg skjønte at totalen var gjeldende. Da ble det spennende, forteller han.

De enkelte rundene på Next Golf Tour spilles over en hel uke. Da Halvorsen var ferdig med sine 18 hull i Larvik, var det fortsatt 500 spillere som fortsatt hadde til gode å slå ut.

En god julebonus

– Jeg tenkte jo at en totallengde på 31 fot og 10 tommer (ca 9,5 meter) på fire hull skulle bli tøff å slå, men med over 500 spillere igjen «ute på banen», så vet man jo aldri. 

– Det var veldig gøy å få med seg den bonusen, og håper jeg kan hevde meg mer på score de neste turneringene, sier Andreas Halvorsen.

Totalt hentet han hjem 4650 dollar – nærmere 50.000 norske kroner – under andre runde av Next Golf Tour. 

Av de 818 deltagerne var det til slutt dansken Christian Jacobsen som stakk av med seieren i simulatorturneringen på Medinah. Med sin runde på 64 slag var han tre slag bedre enn norske Halvorsen.

Den tredje runden i touren spilles på Taiheiyo Gotemba fra 5. til 14. januar. 

Her kan du lese mer

Powered by Labrador CMS