DP WORLD TOUR//

Krogh fikk trøbbel etter ny pangstart på K Club

Etter tre birdier på de fire første hullene, så alt lyst ut for Kristian Krogh Johannessen i DP World Tour-turneringen i Irland. Så startet problemene.

Kristian Krogh Johannessen og caddie Peter Kaensche hadde grunn til å smile over den gode starten fredag.
Publisert

Da Kristian Krogh Johannessen gikk ut på 2. runde i Horizon Irish Open fredag, var han allerede i tetkampen. Det la han grunnlaget for ved å gå seks slag under par på torsdagens åpningsrunde. 

Enda bedre så det ut etter tre strake birdier på hull to, tre og fire fredag.

Men det snur fort i golf. På det femte hullet måtte Krogh tåle en bogey etter å ha misset greenen på innspillet. Og den neste halvannen timen skulle bli alt annet enn hyggelig for 28-åringen.

Med fire nye bogeyer på de neste sju forsvant Drammen GK-proffen ut av tetkampen.  Etter en tur i vannet på det tolvte, klarte heldigvis nordmannen å samle seg igjen og stoppe bogey-toget. Han avsluttet runden med seks strake par.

Dermed endte han to over par for dagen, er fire under par sammenlagt, og sikret helgespill med god margin. Lørdag går han ut på tredjerunden med mål om å finne tilbake til godspillet og klatre fra sin delte 37. plass.

Det er et sterkt startfelt på K Club i Straffan. Ryder Cup-spiller Shane Lowry var en av dem som benyttet fredagen til å avansere i feltet med en 68-runde, fire under par. Rory McIlroy noterte en 70-runde og er -5 etter to runder, bare slaget foran Krogh Johannessen.

Engelskmannen Jordan Smith og inderen Shubhankar Sharma leder turneringen på -13 etter en runde på henholdsvis sju og seks under par fredag. Nærmest følger Ross Fisher på -12. 

PS! Turneringen fortsetter lørdag, og du kan følge den direkte på Viaplay.

Her er ledertavlen

Powered by Labrador CMS