PGA-Touren//

72x3 for Hovland: – Det er ikke mye som går hans vei

For tredje runde på rad i Wells Fargo championship, signerte Viktor Hovland et scorekort med 72 slag og én over par.

Viktor Hovland leverte sin tredje 72-runde på rappen denne uken.
Publisert Sist oppdatert

Med nok en runde på 72 slag, krabbet Viktor Hovland én plass opp på resultatlisten i Wells Fargo championship på Quail Hollow club. Som tittelforsvarer i Fedex cup trenger Hovland poeng for å i det hele tatt kvalifisere seg til sesongavslutningens store høydepunkt, der hundrevis av millioner står på spill.

Noen topplassering blir det uansett ikke denne uken, men det så lenge ut som Hovland i hvert fall skulle greie å få en positiv runde ut av lørdagens «moving day». Etter en ut-runde på 36 slag (én over par), så det lenge ut til at Hovland endelig skulle få revansj på de ni hullene som har påført ham flere tapte slag denne uken.

Hovland senket to lange birdieputter på hull 2 og 9, og med ytterligere birdier på hull 10, 14 og 15 i tillegg til bogeyen på hull 11, var Hovland på vei mot sin første runde under par denne uken.

Men så var det avslutningen igjen da. På det neste siste hullet (et par 3-hull), slo Hovland ballen i vannet, og dermed dobbelbogey. Det samme gjorde Hovland da han forsøkte å gå for greenen på to slag på hull 7 (par 5). 

– Det var en utrolig kjip avslutning. Det virker som ting fortsatt er litt under arbeid, og det er jo heller ikke mye som går hans vei. Det som har sviktet litt i dag, er slagene inn mot green, hvis man ser på statistikken., sier Eurosport-kommentator Marius Thorp.

Dermed endte Hovland nok en gang opp med 72 slag, og +1. Det holder i skrivende stund til delt 44.-plass.

Turneringen er Hovlands sjuende for året. Så langt er 19. plassen i The Genesis Invitational i februar hans beste resultat. 

På X/Twitter mener brukeren No laying up å ha det klare svaret på hvorfor Hovland sliter:

Ledertavle

Powered by Labrador CMS