SENIORGOLF//

Cecilie sa hun skulle på ferie – nå møter hun stjerner i storturnering

Cecile Lundgreen er klar for U.S. Senior Women´s Open. Der møter hun legendene Annika Sørenstam og Laura Davis.

Cecilie Lundgreen med de synlige bevisene på at hun er kvalifisert til U.S. Senior Women's Open i USA.
Publisert

Cecilie Lundgreen søkte arbeidsgiveren om ferie for å reise til USA denne uka. Det hun ikke fortalte, var at hun skulle forsøke å kvalifisere for U.S. Senior Women's Open.

Sarpsborg-golferen, som nylig ble norgesmester i seniorgolf, har båret på hemmeligheten siden februar. Hun ønsket å kvalifisere seg til storturneringen i USA. Og nå blir hun første norske kvinnelige golfspiller som får delta.

Holdt det hemmelig

– For å få fred og ro i forberedelsene ønsket jeg ingen blest rundt det. Kun et par personer i styret i Borregaard Golfklubb var klar over hvorfor jeg reiste, sier en lykkelig Cecilie Lundgreen i telefonen fra USA.

Hun trente og spilte seg inn de første dagene etter ankomst. Tirsdag var det klart for kvalifiseringsrunden på Meadowbrook Country Club utenfor Detroit i Virginia.

– Jeg spilte bra golf og klarte å være skjerpet hele veien. Golfbanen er par 71 og jeg klarte å spille den til par. Det medførte at jeg vant med syv slags margin, og nå er jeg klar for finalen, sier hun fornøyd.

Blir spennende

Det betyr en ekstra ferieuke i USA. Fra 1. til 4. august møtes de kvalifiserte spillerne på Fox Chapel Golf Club utenfor Pittsburgh. Der tar Lundgreen plass sammen med mange av verdens aller beste kvinnelige golfspillere. 

Her ventes stjerner som Laura Davies, Annika Sörenstam, Trish Johnson, Helen Alfredsson og Liselotte Neumann, for å nevne noen.

– Det kommer til å bli spennende og veldig hyggelig å møte igjen mange av dem jeg spilte mot på Ladies European Tour, konkluderer sarpingen.

U.S. Senior Women's Open blir arrangert for sjette gang. Og for aller første gang er det en norsk spiller med.

Powered by Labrador CMS