Barn og unge//

– Huset ville gitt oss fantastiske muligheter

Nylig takket styret hos Oppegård GK nei til å etablere eget hus for juniorene i klubben. Lederen i juniorkomiteen mener det er synd å gå glipp av muligheten. 

Lennart Ringnes (innfelt) mener det er synd at Oppegård GK valgte å si nei til husgaven til juniorene.
Publisert Sist oppdatert

Det siste året har frivillige ildsjeler hos Oppegård GK jobbet for å få på plass et eget sted hvor barn og unge kan trene golf og drive med lek og moro. Etter en lengre prosess med kommunen fikk klubben omsider tillatelse til å bygge det som ble døpt «juniorhuset». 

I vinter konkluderte styret i klubben at det ikke er kapasitet nok på banen og på treningsfasilitetene til å øke andelen aktive juniorer. 

– Vi har dessverre ikke plass til flere aktive juniorer. Banen vår er full av spillere i løpet av sesongen, og treningsområdene våre som driving-range og putting-green er ofte helt fulle, utdypet styreleder Jan Lund til Norsk Golf da. 

Det synes lederen for juniorkomiteen, Lennart Ringnes, er leit.

Lennart Ringnes, leder for juniorkomiteen hos Oppegård GK.

– Komiteen og juniorene var veldig positive til prosjektet og initiativet. Huset ville gitt oss fantastiske muligheter til å tilby enda mer, både golfrelatert og andre aktiviteter, sier han til Norsk Golf. 

Underveis i prosessen har komiteen gitt uttrykk til klubben at de ønsket å stå for driften av huset. 

– Hele Idretts-Norge er tuftet på frivillighet og dugnad, derfor var det naturlig for oss å tilby den tjenesten, understreker han. 

LES BAKGRUNN

– Hadde vært en bonus

Selv om komiteen mener avgjørelsen var skuffende, legger ikke Ringnes og resten seg på latsiden for det. 

– Vi må bare kjøre på. Huset hadde selvfølgelig vært en bonus, men vi la en plan for hele sesongen uavhengig av den, i tilfelle det ikke skulle bli noe av. Vi visste at det var en god del dialog og usikkerhet om prosjektet, forteller han. 

– Vi har mange juniorer her på klubben som fortjener et godt tilbud. Dette knekker ikke motivasjonen. 

Slik skulle juniorhuset se ut.
Slik skulle juniorhuset se ut.
Powered by Labrador CMS