TILBYR HJELP//

R&A utvider støtten til bærekraftig banedrift

R&A har utvidet sin tjeneste for bærekraftig agronomi, og tilbyr nå ekspertise og råd til alle golfanlegg i Europa. Hensikten er en mer effektiv styring av baner.

Paul Woodham (f.v.), Simon Watson, Alistair Beggs, Gordon Howat og Chris Gray tilhører kompetanseteamet av agronomer som nå skal hjelpe europeiske golfklubber til å drifte mer effektivt og bærekraftig.
Paul Woodham (f.v.), Simon Watson, Alistair Beggs, Gordon Howat og Chris Gray tilhører kompetanseteamet av agronomer som nå skal hjelpe europeiske golfklubber til å drifte mer effektivt og bærekraftig.
Publisert

HVA ER R&A?

R&A i St Andrews er en av de ledende organisasjonene for  golf  – og engasjerer og støtter aktiviteter for å sikre at golf er en idrett i vekst for alle på global basis.

Tjenesten ble først innført i Asia og Stillehavsområdet, men framover vil R&As team også tilby sin ekspertise til golfklubber i Europa. 

Målet er å få flere baner til å tenke bærekraftig agronomi ved å å dele sin kunnskap om beste praksis innen golfbanekontroll, benchmarking, vedlikeholdsprogrammer og dreneringsdesign.  

– Vi er her for å gi ekspertise og støtte til alle golfanlegg, og fremheve de mest effektive og tilgjengelige metodene for bærekraftig banedrift, forklarer Alistair Beggs, leder for agronomi i R&A.

Mindre avhengig av midler

Endrede lover om plantevernmidler, klimaendringer og tilgang til ressurser tvinger golfanlegg til å tenke nytt og annerledes. Med optimale blandinger og forbedret vekstmiljø kan gresset bli mindre avhengig av kjemiske og biologiske midler .

–  Denne tjenesten skal hjelpe klubbene til å utvikle planer slik at flere anlegg får en optimal tilstand hele sesongen, men med bærekraft som kjernen i beslutningene, understreker Beggs.

Tjenesten for bærekraftig banedrift inkluderer et team av agronomer som har opparbeidet seg en mye kunnskap og erfaring fra sine aktive roller i store turneringer arrangert av R&A, som The Open og AIG Women's Open.

Inntektene reinvesteres

– Vi har allerede sett at anlegg i Asia og Stillehavsområdet har hatt stor nytte av støtten og samarbeidet, sier Paul Woodham, R&As leder for agronomi i Europa.

Innføringen av tjenesten i Storbritannia, Irland og kontinentale Europa er en oppfordring fra R&A til alle golfanlegg om å bidra til målet om en mer bærekraftig styring av baner. 

Og alt de får inn skal plantes på nytt slik at kunnskapen kan gro til mer hjelp over hele verden.

– Vi er forpliktet til å reinvestere inntektene fra tjenesten i forskning og utdanning til det beste for alle i bransjen, sier Woodham.

NB! Vil du vite mer om prosjektet, kan du lese mer på R&As sider for bærekraft og agronomi.

Powered by Labrador CMS