LEGG TIL KICKER//

Raste på ledertavlen på siste dag

Med en god sisterunde kunne Kristoffer Ventura ha blandet seg inn i seierskampen. Dessverre gikk utviklingen i motsatt retning for 28-åringen.

Kristoffer Ventura ligger på delt 12.-plass før søndagens avsluttende runde i Club Car Championship på Korn Ferry Tour, nivået under PGA tour.
Kristoffer Ventura ligger på delt 12.-plass før søndagens avsluttende runde i Club Car Championship på Korn Ferry Tour, nivået under PGA tour.
Publisert Sist oppdatert

Med 18 hull igjen å spille i Club Car Championship på Korn Ferry Tour, hadde Kristoffer Ventura los på teten. Det skyldtes et solid comeback etter trippelbogeyen på siste hull på fredagens runde, der en birdie ville ført Ventura til delt ledelse.

Før søndagens finalerunde hadde Ventura fem slag å henge inn på lederen, engelske David Skinns. Men en bogey allerede på åpningshullet gjorde utgangspunktet enda vanskeligere for norskmeksikaneren.

Birdier på hull 3 og 5 ga likevel håp om en sterk plassering, men på en dag da samtlige av Venturas konkurrenter - med ett unntak - leverte runder under par, var Venturas dobbelbogey på hull 9 ødeleggende.

Samtidig som mange av de øvrige spillerne rullet i birdie etter birdie på the Landings Golf & Athletic Club, måtte Ventura nøye seg med mange par.

En birdie på det siste hullet sørget for at Ventura signerte ukens siste scorekort på par, men da hadde toget som fraktet håpet om topplassering for lengst gått.

Med en totalscore på -8 raste Ventura nitten plasser på resultatlisten, og havnet til slutt på delt 31.-plass, ni slag bak vinneren som forsvarte ledelsen fra lørdag; engelskmannen David Skinns.

Ledertavlen

Powered by Labrador CMS