På ett tidspunkt i løpet av lørdagen, var Kristian Krogh Johannessen oppe på den 10.-plassen han trolig er avhengig av for å sikre seg spill på Europatouren i 2022-sesongen. Men eagle på hull 2 ble fulgt opp av dobbel bogey på hull 3.

Resten av dagen ble arbeid i motbakke, og flere bogeyer enn birdier. Runden på 72 slag (+1) gjør at drammenseren beveger seg i feil retning på resultatlista (én plass ned), og ligger nå på 27.-plass i sesongens grand final på Challengetouren.

Med kun 18 hull igjen av 2021-sesongen, er Krogh avhengig av å ta frem sitt aller beste for å nå målet om rykke ett nivå opp.

Avstanden opp til den attråverdige 10.-plassen er fire slag.

LES OGSÅ: Kofstad falt – håpet lever for Krogh

Heller ikke Espen Kofstad greide å leve opp til forventningene han selv sørget for å legge til rette for, etter den heftige åpningsrunden på torsdag. Samtidig som gjennomsnittscoren i feltet økte, måtte også Oslo-gutten tåle flere tapte slag.

Fire bogeyer og fire birdier, betyr en runde på 71 slag, og par totalt. Dermed blir Kofstad værende på 5.-plass, fem slag bak den nye lederen, svenske Jesper Kennegård.

Leaderboard