T100-jernkøllene får sin turneringsdebut under denne ukens PGA Tour-turnering Travelers Championship, mens de nye T200-køllene kommer til å bli tatt i bruk av tourspillerne de kommende ukene.

Køllene har ifølge Titleist vært under utvikling i to år, der deres beste spillere har vært med i utviklingsprosessen fra første til siste fase.

Serien består av modellene T100, T100S, T200 og U505.

Titleist er foreløpig sparsommelig med tekniske detaljer om de nye køllene, men som vanlig fra Titleist har de et minimalistisk og tidløst design i smidd stål.

Ifølge golf.com, som allerede har fått en liten smakebit på T100, har den fått en noe tynnere topplinje og mer kompakt enn den utgående modellen, som bør være tiltalende for de bedre spillerne.

U505-utility-jernet har på sin side fått en bredere såle, som sannsynligvis betyr at det blir lettere å få ballen raskt opp i lufta.

Det er foreløpig uvisst når den nye jernserien blir tilgjengelig for mannen i gata, men hvis man tar utgangspunkt i lanseringsdato for den forrige utgaven i 2019, må man sannsynligvis vente til august eller september.