Har du noen kan hatt lyst til å eie Tiger Woods sin legendariske Scotty Cameron-putter? Nå har du sjansen. Auksjonsnettestedet Golden Age Golf Auctions har nemlig lagt ut Tigers back up-putter fra 2002 for salg. Og prisen skyter rett til værs.

Hvert år produserte Scotty Cameron et par identiske utgaver av Woods sin ikoniske putter – i tilfelle noe skulle gå galt. Dersom Tiger skulle ødelegge den opprinnelige putteren, miste den i bagasjen eller andre ting, lå reserven klar slik at mesteren hadde verktøyet i orden om det skulle bli behov.

Det er en av disse putterne som nå er lagt ut for salg – og det kommer til å bli dyrt.

I fjor ble en tilsvarende modell, fra 2001-sesongen, auksjonert vekk av det samme nettsted. Den gang endte prisen på utrolige 154.928 dollar – eller drøyt 1,4 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Putteren ble opprinnelig lagt ut for 25.000 dollar, men har i skrivende stund allerede steget til 64.000 dollar. Og med ti dager igjen av auksjonen er det ventet at den kommer til å slå prisen fra forrige gang.

Så om du har noen penger til overs, og kanskje ikke helt vet hvordan du skal få utgiftene til å strekke til… Er det bare å logge seg inn her og legge inn bud.