King 3D Printed er et resultat av et samarbeid mellom Cobra og HP som har gått over flere år. Det startet så smått med SuperSport-35 putteren i et begrenset opplag, men ingeniørene hos Cobra fortsatte å jobbe med HP for å finne nye løsninger. Det nye er at de har de gått fra å printe metall til å printe nylon. Nylon er nemlig lettere, og den nye teknologien som 3D-printer kjernen i putteren er helt avgjørende for å kunne lage så høy MOI som de nå har fått til. Den lette kjernen gjør det nemlig enklere å plassere tyngre vekt der det trengs for å gjøre hodet så vridningsstabilt som mulig.

Nylonkjernen fungerer også som en bærende struktur for de andre delene. Den demper vibrasjoner og finjusterer lyden. Alle modellene består i tillegg til nylonkjernen av et stålchassi, en smidd krone i aluminium og tungstenvekter. Slagflaten er også unik. Den er resultatet av et samarbeid med SIK Golf og deres patenterte Descending Loft Technology. DLT har fire ulike loft noe som leverer en konstant launch og rull uansett hvordan du putter. Slagflaten i aluminium gir enda mer vektbesparing samtidig som den skal gi en myk, men distinkt følelse i balltreffet. 

King 3D Printed kommer i tre modeller. Agera er en oversized mallet med en MOI på 7600, hvilket betyr at den er en av de mest stabile putterne på markedet. Supernova er en såkalt “fang”-modell mens GrandSport er en litt større bladputter med en MOI som kan sammenlignes med store malletputtere.

Selvfølgelig finner vi Cobra Connect i enden på alle grepene som standard.

Veiledende pris: 3499 kroner