Newport Button Back, Newport 2 Button Back og Flowback 5.5 Button Back er de tre nye modellene vi kan godte oss med. Med oss mener jeg vi som ikke frekventerer tour-bussen til Scotty så ofte. De aller fleste profesjonelle vi ser på tv har nemlig spesialbygde puttere, altså ikke noe vi enkelt kan plukke opp fra vår nærmeste proshop. Det nærmeste vi kommer er, blant annet, Champions Choice. Disse er i det minste inspirert av alle puttere han skreddersyr for våre superhelter. 

Champions Choice er en videreføring av Special Select familien, men med Teryllium i slagflaten. Da han brakte innlegget tilbake i “Teryllium T22”-putterne var tilbakemeldingene så gode at han ville ha med denne også i Champions Choice. Den myke slagflaten er festet til et hode som er frest ut av en blokk av rustfritt 303-stål. Mellom slagflaten og stålet ligger det et vibrasjonsdempende materiale. Dette skal gjøre følelsen i balltreffet enda bedre. En solid men likevel myk følelse. De to Newport modellene har fått to tungstenvekter i sålen for å skape perfekt balanse og MOI. Flowback, som for øvrig har en såleplate av aluminium, har to vekter av stål for å oppnå samme resultat.

Teryllium i slagflaten gjør balltreffet til en solid og myk opplevelse.
Champions choice kommer i tre modeller; Newport Button Back, Newport 2 Button Back og Flowback 5.5 Button Back.

Utseende på de nye putterne kan vi vel kalle ganske “patriotisk”. Det røde, hvite og blå akkompagnert av stjerner på headcoveret er kanskje ikke for alle. Heldigvis deler vi samme fargepalett her i vårt langstrakte land, så her funker det ganske bra likevel. 

Champions Choice er en såkalt Limited Edition. Hvor begrenset vites ikke, men prisen gjør den nok litt begrenset for noen. Rundt 8000 kroner må du ut med i skrivende stund for en av disse.