Korn ferry tour//

Ventura med i toppen før sisterunden

Etter en runde på par falt Kristoffer Ventura noen plasser på resultatlista, men den tidligere Oklahoma State-studenten har fortsatt los på de gjeve plasseringene.

Kristoffer Ventura har kun tre slag opp til tredjeplass før fjerderunden.
Publisert Sist oppdatert

Korn Ferry-touren har forflyttet seg til Knoxville i Tennessee hvor konkurransen om PGA-kort fortsetter for alle håpefulle.

Én av dem er norske Kristoffer Ventura som åpnet turneringen på svært godt vis torsdag. Med to bogeyer, fire birdier og én eagle på scorekortet brukte han bare 66 slag på den første runden på Holston Hills Contry Club.

Fredag gikk det hakket roligere for seg, men nordmannen leverte allikevel en godkjent -2-runde etter tre birdier, én bogey og 14 par. Det ga nordmannen et utgangspunkt på -6 før tredjerunden.

Der ble det to birdier, to bogeyer og 14 par. Ventura ligger derfor fortsatt -6, med seks slag opp til amerikanske Norman Xiong som leder på -12, men kun tre slag opp til tredjeplassen.

Luket vekk de største feilene

Fjorårssesongen ble preget av runder som inneholdt de høyeste topper og dypeste daler. Scorekortene ble pyntet med eagler og trippelbogeyer, og 28-åringen slet med å finne tilbake til spillet som tok han til PGA-touren.

Denne sesongen virker det som at spillet er litt mer solid, og at Ventura stoler litt mer på seg selv.

Ventura slår ut på søndagens avsluttende runde 16:40, norsk tid, med colombianske Camillo Villegas.