At&T Pebble Beach Pro-Am//

Avsluttet med drømmeslag – så var det rett ut igjen

Omsider fikk Hovland og resten av feltet på Pebble Beach fullført tredjerundene sine. Så gikk turen rett ut på banen igjen.

Turneringen avsluttes mandag på grunn av værproblemene tidligere i uken, men allerede søndag kveld rekker spillerne å få satt igang rundene sine
Publisert Sist oppdatert

Søndag kveld fikk Viktor Hovland endelig lov til å spille ferdig tredjerunden sin. Han fortsatte der han slapp - fra den tiende fairwayen. Han la den kort i greenkanten, og etter to putter ble det til slutt en par.

De resterende hullene gikk både opp og ned, med to birdier og to bogeyer, frem til det attende hullet. Da ble alle vitne til et lite stykke Hovland-magi. Fra et vanskelig område, som Eurosport-kommentator Per Haugsrud så fint kalte «rotlandskap», la han chippen på en snau halvmeter.

Den påfølgende birdie-putten satt, og dermed beholdt Hovland følge i seierskampen i AT&T Pebble Beach Pro-Am.

Han var på delt 5. plass, tre slag bak ledende Justin Rose, da det gjenstod 18 hull å spille.

På de tre forskjellige banene (Monterey Peninsula, Spyglass Hill og Pebble Beach) har nordmannen levert 70-67-69 runder.

Ut på banen igjen

På grunn av utsettelsene tidligere i helgen avgjøres hele turneringen på legendariske Pebble Beach mandag. Men for å bruke resten av sollyset godt søndag, ble alle spillerne som klarte cuten sendt ut på banen igjen for å spille så mye av fjerderunden som mulig.

Han startet bra med birdier på hull to og seks, men så gikk det tråere. Der flere av konkurrentene hans fortsatte i birdiesporet, ville det seg ikke helt for nordmannen.

To bogeyer på hull åtte og elleve, som ble hans siste hull for dagen, sørget for at han mistet kontakten til teten.

Med syv hull igjen å spille mandag var han seks slag bak ledende Justin Rose som lå på scoren femten under par (–15).

Han var uansett motivert for å prestere. I intervjusonen etter runde tre fortalte nordmannen om hvordan han aktivt bruker tidligere erfaringer utpå banen.

– Det hjelper alltid å vite at man har fått det til før, men det betyr ikke nødvendigvis at man spiller bra neste gang. Man har erfaring fra hva som har funket før, men så må man jo faktisk få til det slaget igjen, sa Hovland ifølge Eurosport.

Her er ledertavlen

PS: Få med deg avslutningen på Pebble Beach fra klokken 17 på Eurosport/Discovery+ i ettermiddag.

Powered by Labrador CMS