Borges major-debut//

Celine Borge misset cuten i major-debuten

Borge fikk det tøft i sin tredje LPGA-turnering og karrierens første major, da Vestfold-spilleren havnet seks slag bak den antatte cutgrensen.

THE WOODLANDS, TEXAS: Celine Borge fikk mye å tenke på etter karrierens første major-turnering.
Publisert Sist oppdatert

Etter en tøff start, preget av nedbør, lyn og for mange bogeyer, hadde 24-åringen en jobb å gjøre på fredagens andrerunde av The Chevron Championship.

Dessverre gikk Vestfold-spilleren birdie-løs av banen. Med 14 par, fire bogeyer og 76 slag totalt (+7 sammenlagt) havnet Borge helt nede på en delt 118. plass i sin første start på golfens aller største scene. Det er et godt stykke unna cutgrensen som i skrivende stund ser ut til å havne på +1.

Borge får muligheten til revansje allerede neste uke, når hun tar fatt på sin fjerde LPGA-turnering under JM Eagle Championship i Los Angeles.

Yngste blad Korda imponerer

Kvinnen med en av verdens desidert vakreste golfsvinger, Nelly Korda, har levert varene hittil i turneringen. Amerikaneren, som i likhet med Celine Borge må blåse ut 25 lys på sin neste bursdagskake, ligger helt i toppen etter å ha spilt ferdig sin andre runde.

Korda gjorde tre bogeyer fredag, men akkompagnerte de med fem birdier og ligger ett slag bak ledende Lilia Vu på -6 totalt.

Rundt halvparten av feltet er ennå ikke ferdige med sin andrerunde.

Ledertavle

Powered by Labrador CMS