Lpga tour//

Celine Borge viste frem nærspillet i vinden i New Jersey

På en dag hvor Vestfold-spilleren traff færre fairwayer enn normalt, reddet hun seg mesterlig og har fortsatt gode muligheter for en topplassering.

New Jersey: Celine Borge fikk vist frem nærspillet og putteegenskapene på den amerikanske østkysten lørdag kveld, norsk tid.
Publisert

Etter 73(+1) slag torsdag og 67(-5) slag fredag, gikk Celine Borge «moving day»-runden sin på par etter å ha slitt med å finne fairway fra tee.

Tredjerunden inneholdt to birdier, to bogeyer og 14 par. Det medførte at Vestfold-spilleren falt seks plasser på ledertavla til en delt 19. plass. Minjee hadde en fantastisk runde og leder på -12, åtte slag foran Borge.

Team Norway-trener, Geoff Dixon, var fornøyd med det han så av Tønsberg-jenta lørdag.

– Solid gjennomført i dag. Fairwayene er trange og roughen er tjukk – i tillegg var det vesentlig mer vind og tøffere pinneplasseringer. Celine slet med å finne det kortklipte gresset fra tee, men reddet seg selv utallige ganger med utmerket nærspill.

24-åringen har to slag opp til en eventuell topp 10-plassering, og fem slag opp til andreplassen, som deles av amerikanske Angel Yin og sør-koreanske Hae Ran Ryu på -9.

Minjee Lee viste muskler

Den australske verdensstjernen vartet opp med fire birdier og en eagle lørdag, samtidig som det bare ble én enslig bogey. Det var godt nok til å ta med seg en tre slags ledelse til søndagens sisterunde, og må tåle favorittstempelet i turneringen hun også vant i fjor.

Se ledertavlen her

Powered by Labrador CMS