Engzelius falt etter dårlig runde

- Jeg må ta det steg for steg.

Publisert

3.runde søndag

Med +2 på dagens runde ble det ingen stor turnering for Marita. Hun har falt noen plasser men klarer å finne noe positivt i det som skjer.

– 74 i dag, men jeg tar med meg mange positive ting til neste uke. Jeg må ta det steg for steg, men føler at spillet er på vei tilbake der det skal være. 5 timers kjøring til neste destinasjon, må komme meg avgårde.

Neste turnering er Four Winds Invitational i South Bend, Indiana. Den er $150.000 i potten, mest av alle på årets turneringsliste. Det hadde passet bra om Marita slo til med knallspill neste uke.

—————————————————————————————————————–

2.runde lørdag

Et ryddig scorekort med to birdies og kun en bogey har foreløpig sendt henne opp til T52. Hun er på par totalt med fire slag opp til topp 10. Marita er positiv etter runden.

– Ferdig på 71 i dag. Ga meg selv mange muligheter og det er bra, men jeg skulle senket litt flere putter. Bra jeg har noe å forbedre meg på.

Med 31 og 30 putter på de to første rundene ligger det et forbedringspotensiale der.

Det er fremdeles tidlig på dagen. Spillerne foran henne kan øke forspranget. Flere har gått på -3 eller bedre. Med kun en runde igjen kan det bli tøft å få en god plassering.

——————————————————————————————————————–

1.runde fredag

3 x birdie og 4 x bogey forteller at det har vært en varierende runde. Bogey på to par 5 er ikke det man trenger. Med +1 ligger Marita på T67 og akkurat på cutgrensen.

– Fornøyd med mange deler av spillet mitt! Gjorde fem up&down på rad og det var gøy. Uheldigvis misset jeg fire korte putter, noe som påvirket scoren kraftig. Føltes bra med litt trening etter runden.

I morgen blir det viktig å hente inn mange slag for å tjene noen kroner. Hele 48 spillere er under par. Amerikanske Laura Kueny leder på -8.

Turneringen på Symetra Tour går over tre runder og avsluttes søndag.

Powered by Labrador CMS