God avslutning av Tage

Eirik Tage Johansen spilte seg opp på leaderboard under siste dag av turneringen Le Vaudreuil Golf Challange.

Eirik Tage Johansen gikk en god sisterunde under Le Vaudreuil Golf Challange i Frankrike. Med 2 under par siste dag endte Tage Johansen på -7 for turneringen og på 22. plass totalt.

Tre av fire dager endte på under for nordmannen som også fikk veldig vanskelige forhold da han klarte å spille seg til par på den andre runden som ble avbrutt etter at 36-åringen kun hadde fullført 12 hull. Der måtte Tage Johansen spille de siste seks hullene lørdag, før han måtte ut igjen for å fullføre tredje runde samme dag.

Vinneren av turneringen ble Richard McEvoy som har ledet turneringen fra dag en.
Engelskmannen avsluttet med en runde på tre under par søndag, og endte dermed 18 slag under for turneringen.