God start av Borge og Resen i Sør-Afrika

Celine Borge (Vestfold GK) og europatour-debutant Stina Resen (Oslo GK) ligger godt plassert etter første runde av Investec SA Women’s Open.

Publisert

Etter en måned med turneringer i Australia har Ladies European Tour nå tatt turen til Sør-Afrika. Mange av tourens beste spillere benytter uken til å ta seg en miniferie, noe som betyr at mange av spillerne med en begrenset europatour-kategori får muligheten til å prøve seg i den øverste divisjonen. Blant dem er Stina Resen (Oslo GK), Mariell Bruun (Larvik GK) og Rachel Raastad (Haga GK), som vanligvis spiller på nivå 2, LET Access Series.

Av debutantene er det Stina Resen som har størst grunn til å være fornøyd med torsdagens åpningsrunde. Hun åpnet med en runde på én over par, bestående av fem bogeys, fire birdies og resten par. Det gir en flott 12.-plass, sammen med blant andre Celine Borge, som er inne i sin første sesong som europatour-spiller. 20-åringen åpnet med fire bogeys, tre birdies og resten par.

Den norske duoen har fire slag opp til lederen Ashleigh Buhai fra Sør-Afrika.

Neste norske spiller på leaderboarder er Mariell Bruun på 46.-plass, tre over par. To slag bak følger Rachel Raastad på 69.-plass, mens Marita Engzelius må ta til takke med en foreløpig 85.-plass etter en tung runde på seks over par.

Leaderboard Investec SA Women’s Open 

Powered by Labrador CMS