FEDEX-SLUTTSPILLET//

Her jobber han overtid for å rette opp feilene

Viktor Hovland er hele ni slag bak teten etter første runde i FedEx-sluttspillet. Torsdag kveld var 25-åringen på treningsfeltet til solen gikk ned for å fikse svingen.

Viktor Hovland og trener John Mayo la inn en solid treningsøkt etter førsterunden i Memphis torsdag.
Publisert Sist oppdatert

Det står om millioner, mange millioner. Og selvsagt mye ære og berømmelse.

De neste tre ukene skal det deles ut 75 millioner dollar, over 750 millioner kroner, i PGA-tourens sluttspill. Og Viktor Hovland fikk langt fra den beste starten da sluttspillet ble innledet i FedEx St. Jude Championship torsdag.

Etter en åpningsrunde to over par, er nordmannen hele ni slag bak Jordan Spieth, som med en 63-runde leder turneringen på -7 foran Tom Kim (-6), Collin Morikawa (-5) og Emiliano Grillo (-5).

Viktor Hovland går av den 11. greenen på TPC Southwind torsdag.

Til lyset gikk

Men Hovland er ikke den som går hjem for å sutre etter en dårlig runde og 59. plass etter første spilledag. I stedet dro 25-åringen rett på rangen for å jobbe overtid sammen med sin trener John Mayo.

Det er ikke uvanlig at spillerne jobber med tekniske detaljer på treningsfeltet etter en lang dag på banen. Men ifølge PGA Tour på X/Twitter var 25-åringen fra Ekeberg den siste som forlot driving rangen torsdag.

Hovland og Mayo skal ha jobbet til solen gikk ned, og det knapt var lys igjen til å spore ballbanene.

Bogey-avslutning

Den norske golfstjernen fikk nemlig alt annet enn en god start i PGA-sluttspillet i Memphis.

Han åpnet dagen med to par før det skulle dra seg til med problemer. På de neste sju hullene måtte 25-åringen notere én dobbeltbogey, to bogeyer og to birdier.

Det så lenge ut som om Hovland skulle avslutte førsterunden ett slag over par, men med en ny bogey på det siste hullet falt han ytterligere plasser på ledertavlen.

Turneringen i Memphis er den første av tre i PGA-sluttspillet.

Her er ledertavlen

Viktor Hovlands scorekort etter første runde.
Powered by Labrador CMS