Uværet «Hans»//

Her kjemper golfproffen mot «Hans» i Sverige

Stormen «Hans» har de siste dagene herjet over store deler av Norden. For LET Access-proffene i Varberg byr det på ekstra utfordringer.

Det er ikke lett å spille golf når det blåser sidelengs og regnet bøtter ned. Bare spør Michelle Forsland.
Det er ikke lett å spille golf når det blåser sidelengs og regnet bøtter ned. Bare spør Michelle Forsland.
Publisert Sist oppdatert

Et av de mest kjente ordtakene som blir brukt i tide og utide lyder som følger:

«Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær»

Det stemmer ikke alltid, for noen ganger er det rett og slett skikkelig dårlig vær.

Bare spør proffspillerne Celine Karlung (Asker GK) og Michelle Forsland (Oppegård GK). De er på plass i svenske Varberg for å spille Big Green Egg Swedish Open på LET Access-touren (nivået under Ladies European Tour).

Mandag forsøkte de å spille innspillsrunde på Vargberg GK, til tross for uværet «Hans» som har herjet i Norge og Sverige de siste dagene.

Se hvordan forsøket gikk i videoen under:

– Vi fikk til å spille åtte hull. Men på det niende, hvor videoen er fra, bestemte vi oss for at det var nok for i dag, skriver Michelle Forsland i en tekstmelding til Norsk Golf.

– Men hvem vet, ifølge værmeldingen skal det bli bedre senere i uken, så vi håper at vi får spilt turneringen, legger hun til.

Det er fem norske kvinner som i utgangspunktet skal spille turneringen i Varberg. I tillegg til Forsland og Karlung, står Tina Mazarino (Miklagard GK), Hanne Sofie Borgen (Miklagard GK) og Karoline Lund (Losby GK) på startlisten.

Flere stengte baner

Her hjemme i Norge er avisoppslagene om uværet «Hans» mange. Det verste trykket finner man i Innlandet og deler av Trøndelag, ifølge Meteorologisk Institutt.

Her kan du lese mer om hvordan uværet påvirker norske golfbaner.

Powered by Labrador CMS