Viktor Hovland//

Hovland avkrefter LIV-ryktene: – Stemmer ikke

Viktor Hovland (26) har nok en gang dukket opp som det heteste navnet på overgangsryktene til LIV-touren. 

Ryder Cup-helten for Europa blir å se på PGA Tour også denne sesongen.
Publisert Sist oppdatert

Fredag og lørdag kom det en ny rykteflom på X (tidligere Twitter), hvor Hovlands navn dukket opp på listen over spillere som planlegger overgang til Greg Normans LIV Golf. 

Dette er ikke første gangen Ekeberg-gutten har måttet svare på rykter om hvor han skal spille golfen sin, men også denne gang kan abonnenter på Discovery+ puste lettet ut.

Lørdag tok kommunikasjonssjef i Norges Golfforbund, Tom Rosenvinge, kontakt med nordmannen for å høre om det var hold i skriveriene.

– Stemmer ikke, var det kontante svaret fra FedEx Cup-vinneren, som spiller sin andre turnering for sesongen neste uke i AT&T Pebble Beach ProAm.

Bekrefter ny trener

Tidlig denne måneden ble det offentlig at Hovland og Joe Mayo har brutt samarbeidet. Amerikaneren fikk skikk på nærspillet til Oslogutten, og skal utvilsomt ha mye av æren for at han tok det lille steget opp i den ypperste verdenseliten.

Det var Espen Blaker i Eurosport som først omtalte saken.

Den nye treneren er tidligere PGA Tour-proff Grant Waite fra New Zealand, som har 13 sesonger bak seg på golfens øverste nivå. Waite har jobbet med mange toppspillere på både dame- og herresiden.

 Norsk Golf skrev først at Viktor Hovland sesongdebuterer neste uke, men det gjorde han selvfølgelig i Sentry Tournament of Champions på Hawaii tidligere denne måneden.

Powered by Labrador CMS