PGA TOUR//

Hovland tre under par – har kontakt med teten

Viktor Hovland på delt 28. plass etter første spilledag i Travelers Championship.

Viktor Hovland leverte en solid åpningrunde i Connecticut torsdag.
Publisert

Viktor Hovland har vist seg som en av de mest stabile spillerne på PGA-touren, og leverte en ny sterk åpningsrunde i Travelers Championship torsdag.

Fem birdier og to bogeyer ga en førsterunde på 67 slag, tre under par.

Dermed er nordmannen på delt 28. plass når tre runder gjenstår på TPC River Highlands. Og han har god kontakt med teten.

McCarthy var het

Helt på toppen av ledertavlen er Denny McCarthy, amerikaneren som Hovland nedkjempet på det første omspillshullet i Memorial Tournament nylig. Igjen viste McCarthy seg som en puttemaskin og signerte til slutt et scorekort på imponerende 60 slag, ti under par.

McCarthy følges tettest av Keegan Bradley og Adam Scott på -8. Som igjen er ett slag foran Scottie Scheffler på -7.

For Rory McIlroy gikk ikke den første spilledagen like bra. Nord-iren endte dagen to under par etter bogey hull 18. Men McIlroy kunne uansett glede seg over sin aller første hole-in-one på PGA-touren da han satte utslaget på hull 8 rett i hullet.

Sterk i alle kategorier

Svenske Ludvig Åberg, som nylig ble profesjonell etter en imponerende collegekarriere på Texas Tech, deler 28. plassen med Viktor Hovland, tre slag under par.

Nordmannen var igjen god fra tee, som en av de lengste og mest presise.

Strokes-gained-statistikken viser at Hovland tjente slag på feltet i alle deler av spillet bortsett fra rundt greenene, hvor han ga fra seg knappe 0,08 slag.

Her er ledertavlen

Powered by Labrador CMS