The Masters//

Hovlands runde avbrutt av fallende trær

Fredag kom uværet til Augusta National. I det nordmannen skulle putte for par på det ellevte hullet gikk hornet på grunn av mye vind i området.

På det ellevte hullet fikk Hovland beskjed om å stoppe og spille. Et tre hadde falt over som følge av mye vind blant publikum.
Publisert Sist oppdatert

Viktor Hovland gikk ut på andrerunden for å forsvare den gode starten han fikk torsdag. Med 65 slag på åpningsrunden startet han dagen syv under par, likt med Jon Rahm.

Den tredje spilleren på den scoren ved spillestart, Brooks Koepka, rakk å fullføre 18 hull fredag og har kommet seg til –12.

Rundt klokken 16.20 lokal tid, like før Hovland skulle putte for par på det ellevte hullet, lød hornet for spillestopp på hele Augusta National. Værvarselet viste at regn, lyn og torden var på vei inn over området.

Særlig vinden har plukket seg opp de siste timene.

Meteorologene hos Weather.com bekrefter at det blåser mye på Augusta fredag ettermiddag. Det samme gjør bildene fra TV-sendingen:

Et tre falt om blant publikum mellom det 16. og det 17. hullet. Senere fredag ble det bekreftet at ingen ble skader som følge av ulykken.

Det er ikke snakk om et lite tre som har falt over ende.

Væravbruddet kan være en god nyhet for Hovland som er på det første av de tre hullene som kalles «Amen Corner». Hullene er vanskelige nok som de er, men med mye vind og vanskelige forhold skaper det ytterligere problemer for Hovland som ikke spiller sin beste golf i dag.

På de ti første hullene er han én over par, og er dermed på en delt fjerdeplass, seks slag bak ledende Brooks Koepka.

Like før midnatt norsk tid bekreftet Augusta National Golf Club at resten av andrerunden spilles lørdag morgen. Spillerne fortsetter der de var på banen fra klokken 08.00 lokal tid (14.00 norsk tid)

Her er ledertavlen

Powered by Labrador CMS