Q-School Herrer//

Ingen av nordmennene kom seg videre til finalen

Dessverre klarte ingen av de norske herreproffene å komme seg videre fra steg to i Q-school. Dermed blir det bare et norsk navn i finalen. 

Hverken Jarand Ekeland Arnøy (f.v.), Kristoffer Reitan eller Andreas Halvorsen kom seg til Q-school finalen.
Hverken Jarand Ekeland Arnøy (f.v.), Kristoffer Reitan eller Andreas Halvorsen kom seg til Q-school finalen.
Publisert Sist oppdatert

Årets Q-school begynner å nærme slutten. Gjennom hele høsten har hundrevis av golfspillere deltatt i turneringer over hele det europeiske kontinentet for å kjempe om ettertraktede kort på DP World Tour. Noen kjemper for å beholde jobben. Andre ser muligheten til å få sjansen for første gang.

I helgen var det duket for det andre (av tre) steg i Spania. Fem nordmenn deltok i fire turneringer som pågikk på kryss og tvers av landet. 

Elias Bertheussen spilte på Isla Canela Links i Huelva. Lenger nord, på Fontanals Golf Club i Girona, var den nyslåtte proffen Alexander Settemsdal. Mens Kristoffer Reitan var i varmere omgivelser på Desert Springs Golf Club i Almeria. 

Søndag ble det klart at ingen av de tre norske utøverne dessverre klarte å komme seg videre. 

De to siste norske herrene som kjempet om plass i finalen var Andreas Halvorsen og Jarand Ekeland Arnøy. På grunn av mye vind og vær ble fjerderunden deres på Golf Las Pinaillas i Albacete spilt først på mandag. 

Dessverre klarte hverken eller av dem å komme seg videre fra steg tre. Arnøy var nærmest og var kun to slag unna å havne på riktig side av streken. 

Krogh Johannessen eneste norske

Dermed blir det bare ett norsk navn i denne ukens finale – Kristian Krogh Johannessen.

Også i år spilles den i Spania, nærmere bestemt på Infinitum Golf i Tarragona. Og det er litt av en maraton Krogh og de 155 andre proffene skal gjennom når finalen dras i gang fredag 10. november. 

Etter fire innledende runder på de to banene, Lake og Hills, reduseres feltet til 70 mann før det hele skal avgjøres med påfølgende spill gjennom den sjette spilledagen, 15. november. 

De 25 beste får kort på neste års DP World Tour. 

Ledertavle med Bertheussen 

Ledertavle med Halvorsen/Arnøy 

Ledertavle med Settemsdal 

Ledertavle med Reitan

Powered by Labrador CMS