Hero world challenge//

Ingen Hovland-byks på listen - Woods fortsetter å imponere

Viktor Hovland startet lørdagens runde av Hero World Challenge med to birdier på de første fem hullene, men derfra og ut var det lite å skryte av. Samtidig leverer Tiger Woods varene i egen turnering. 

LITE STEMTE: Viktor Hovland har slitt under Hero World Challenge.
LITE STEMTE: Viktor Hovland har slitt under Hero World Challenge.
Publisert Sist oppdatert

Viktor Hovland har vunnet Tiger Woods' egne turnering Hero World Challenge de to siste årene, men etter alt å dømme skjer ikke det i år.

Etter tre spilte runder er nordmannen på par etter å ha gått lørdagsrunden to slag under par. 

Hovland fikk en god start på lørdagens runde, som han gikk med Tiger Woods, med birdie på hull 3 og 5, men på de 13 siste hullene noterte Ekeberg-ekspressen seg for bare to birdier til, samt to bogeyer.

Med 18 hull igjen å spille er det umenneskelig langt opp til teten for Hovland. Selv om vi alle har blitt bortskjemte med en rekke knallsterke Hovland-søndager de siste årene, skal det veldig godt gjøres å ta innpå 16 (!) slag på ledende Scottie Scheffler.

Den tidligere verdenseneren hadde den sterkeste lørdagsrunden av samtlige i feltet, sammen med Matt Fitzpatrick, på -7. Scheffler leder på -16, mens Fitzpatrick er nærmeste utfordrer på -13. Deretter følger Justin Thomas på -11.

Tiger Woods fortsetter også å imponere. Hovlands spillepartner lørdag spilte sist under Masters-turneringen på Augusta, da han trakk seg underveis i den tredje runden.

Den amerikanske legenden startet lørdagens runde med bogey på de to første hullene, men fikk fart på sakene etter det. Han klinket til med birdie på hull 3, 5, 8 og 9 var to slag under par etter de første ni hullene.

Han gikk "back-nine" +1 og endte runden -1. Woods er på delt 16. plass, også han på par, det samme som Hovland.

– Det var ingen ideell start, men jeg fikk vendt det. Jeg føler at jeg kunne ha sett 60-tallet i dag. Spillet mitt er der fortsatt, det handler om hvor mye kroppen tåler, sa Woods i et intervju vist på Eurosport.

Du kan følge turneringen direkte på Discovery+. Sendingen på Eurosport Norge starter 18:00. 

Her er ledertavlen

Powered by Labrador CMS