Kirk seiret i Texas

Chris Kirk holdt hodet kaldt på oppløpssiden, og vant Crowne Plaza Invitational at Colonial med ett slag.

Publisert

Kevin Na og Ian Poulter tronet på topp før finalerunden på Colonial, men fikk det ikke til å stemme i lederballen. Dermed åpnet dette opp for et knippe med utfordrere, som ga publikum en svært spennende avslutning.

Jordan Spieth, Brandt Snedeker og Jason Bohn kjempet om seieren helt til det siste, men til slutt var det altså Chris Kirk som kunne heve trofeet.

Med 12 under par totalt sikret han seg sin fjerde seier på PGA Tour´en, og innrømte i ettertid at den satt langt inne.

– Jeg så nok veldig rolig ut, men jeg var minst like nervøs nå som jeg var de andre gangene jeg har vunnet. Dette var jevnt, og det var selvfølgelig veldig deilig å vinne, sa han til Golf Channel etter runden.

Hjemmefavoritten Jordan Spieth hadde god støtte av Texas-fansen hele uken, men den svake andrerunden gjorde det vanskelig å gå helt til topps. Spieth var imidlertid fornøyd med egen innsats, og kan allerede begynne å glede seg til neste turnering.

Nå forflytter touren seg nemlig til TPC Las Colinas utenfor Dallas, hvor Spieth gjorde seg kjent for golfverdenen allerede som 16-åring. Som juniorgolfer sjokkerte han alle ved å kjempe i toppen av Byron Nelson den gangen, og må nok finne seg i å være en av forhåndsfavorittene.

LEADERBOARD

Powered by Labrador CMS