Maksimalt tilgivende jern og hybrid

Den etter hvert ganske store Razr-familien hos Callaway utvides med Razr X HL jern og hybrider. Her får golferne maksimal lengde og svært tilgivende køller.

Publisert

Tekst: Christian Furu

Razr X HL jern plasserer seg i klassen «super game improvement», altså svært lettspilte køller som får ballen opp i luften og gjerne gir deg mer lengde. De har bred såle og lavt tyngdepunkt for å få balltreffet akkurat der mange begynnere oftest treffer. 

Razr X HL hybriden er designet for å passe sammen med jernsettet og være et alternativ til de lengste jernene. De er laget med tanke på å få ballen raskt og høyt opp i luften og lande mykt.

– Målet vårt da vi designet Razr X HL jern var å tilby en kølle som skulle gi selvtillit og la deg nyte spillet mer. Lavt tyngdepunkt, stort «sweet spot»og bred såle jobber alle for å få ballen opp i luften og gi deg mer lengde, sier Luke Williams, Senior Director hos Callaway.

Razr X HL hybriden er ment å være en sømløs overgang til jernsettet. Også den har maksimal tilgivenhet og lengde med høy ballbane som gjør det lettere å få ballen til å stoppe på greenen.

Razr X HL hybrid og jern er tilgjengelig fra 15.februar. Veiledende pris på hybriden er 1.395 kroner. Jernsettet (7 køller) koster 6.495 kroner med grafittskaft og 4.995 kroner med stålskaft.

Powered by Labrador CMS