Charlie om pappa Tiger: – Han sjokkerte meg litt

I golfens største familieturnering fikk man se glimt av den gode gamle Tiger Woods. Til og med sønnen Charlie ble overrasket over farens fremgang.

Publisert

I helgens PNC Championship, parturneringen hvor flere av golfens stjerner spilte scramble med et kjært familiemedlem, var det knyttet mye spenning rundt «Team Woods». Pappa Tiger har lenge slitt med skader, og som følge av en relativt ny fotskade, trakk han seg fra hans egen Hero World Challenge.

Sønnen Charlie har på sin side blitt ett år eldre og forsøker stadig å kopiere svingen til Rory McIlroy, etter ordre fra sin far.

I det stjernespekkede feltet var det til slutt Vijay Singh og sønnen Qass som stakk av med seieren foran snutene til «Team John Daly» og «Justin Thomas» som delte andreplassen. Far og sønn-duoen fra Fiji leverte to 59-runder (!) og vant med scoren –26.

Selv om «Team Woods» endte på en delt 8. plass, var det uten tvil de som fikk mest oppmerksomhet denne helgen. Særlig på grunn av «vintage Tiger»-øyeblikk som dette:

The speed 💯The spin 💯The twirl 💯@TigerWoods 👏 pic.twitter.com/EenZeSislW— PGA TOUR (@PGATOUR) December 18, 2022

Charlie er født i 2009 og har dermed åpenbart ikke fått oppleve storhetstiden til faren på 2000-tallet. På spørsmål om hva hans synes om farens spill denne helgen svarte han kontant:

– Jeg visste allerede hva han var i stand til, og det vi så på lørdag er det beste han har gjort på lenge. Det sjokkerte med litt.

I klassisk Tiger-stil kontret faren med:

– Ja, jeg pleide å være god.

Se hele seansen her:

"Yeah, I used to be good." 😂Charlie and Tiger Woods react to their rounds of 59-65 at the @pncchampionship. pic.twitter.com/dN4gVpJjJz— Golf Channel (@GolfChannel) December 18, 2022

Skadeplaget

Er det én ting man sitter igjen med etter far og sønn-turneringen i helgen er det at Tiger Woods fortsatt kan spille golf. Han drivet lengre enn spillepartner Justin Thomas ved anledning og følelsen i nærspillet er der fremdeles.

Det er snart to år siden han skadet seg stygt i en bilulykke i Los Angeles i 2021. Og derfor ble det bare med tre starter tidligere i år. 

I april haltet han rundt til en delt 47. plass i Masters. Han brøt etter tre runder i PGA-mesterskapet i mai. Og var fortsatt ikke restituert da han vinket farvel etter to runder i The Open Championship på Old Course i juli.

Den siste skaden er en fotskade som heter plantar fasciitt som ifølge Norsk Helseinformatikk er en betennelse i fotsålens seneplate der den fester seg til hælen og som skaper smerter når man går. Som var grunnen til at Tiger og Charlie kjørte golfbil i helgens turnering.

Charlie Woods, som er halvt svensk, har derimot noe mer flaks om dagen:

"I meant to do that." 🤭Just how Charlie Woods drew it up. pic.twitter.com/5L4hODR75t— PGA TOUR (@PGATOUR) December 18, 2022

Powered by Labrador CMS