Toursveipet//

Ikke helt for Halvorsen

Det var mange nordmenn som fikk en god start på ukens turneringer, men det skulle vise seg vanskelig å holde det gode spillet oppe.

Andreas Halvorsen leverte ukens beste norske sluttplassering.
Publisert

Det beste resultatet blant samtlige norske golfproffer denne uken, var det Andreas Halvorsen som stod for. På et tidspunkt på runde to, ledet faktisk den tidligere latinoproffen Challengetouren i Sevilla i Spania.

Kun to bogeyer på de to første rundene, la et godt grunnlag for gode scorer for Halvorsen. Dessverre falt Halvorsen sakte, men sikkert på resultatlisten, og etter fem bogeyer på søndagens sisterunde (som faktisk var mer enn en dobling av antall bogeyer frem til da i turneringen), falt Halvorsen til en 18.-plass til slutt.

Med en totalscore på -6 (69, 68, 71 og 74 slag) endte Halvorsen åtte slag bak vinneren, spanske Joel Moscatel.

Resultatliste

77 for Borge

Også Celine Borge fikk en god start på ukens LPGA-turnering, og fulgte med det opp storspillet som sikret henne plass i den kommende U.S. Open. Men deretter fikk Vestfold-spilleren det tungt, og da birdietoget glimret med sitt fravær, ble det vanskelig å gjøre opp for bogeyene.

Sisterunden på 77 slag var ukens dårligste for Borge sin del (69, 73, 74 og 77 slag), som til slutt endte på delt 65.-plass. 

Svenske Madelene Sagström leder i skrivende stund turnering (-22).

Ledertavle

Forbrigd spilte bedre og bedre

To nordmenn stilte til start på Ladies European Tour (LET) som denne uken spilte Aramco Team Series på New Korea Country Club i Sør-Korea.

Dorthea Forbrigd forbedret seg med ett slag for hver runde (75, 74 og 73 slag), og endte med det på 37.-plass. Ringreven Marianne Skarpnord greide cuten på nær sagt utrolig vis etter at hun fulgte opp en åpningsrunde på 80 slag, med en andrerunde på 71 slag. Skarpnord endte på 51.-plass.

Hjemmehåpet Hyo-Joo Kim vant turneringen (-10).

Resultatliste

Powered by Labrador CMS