PGA tour//

Ingen Hovland-søndag  – intens kamp om seieren pågår

Det ble ikke helt den søndagen norske golffans håpet på, men innspurten i årets Players Championship er ferd med å bli intens. 

Det ble ikke den Hovland-søndagen nordmenn håpet på, men seierskampen er i full gang.
Publisert

Turneringen pågår - saken vil oppdateres.

For de som kun følger Viktor Hovland blir ikke dette en helg man vil huske inn i evigheten. Til tross for nok en birdieåpning for Ekeberg-mannen, ville det seg ikke på de resterende 17 hullene denne søndagen på TPC Sawgrass. 

Fire bogeyer, tre birdier og en dobbeltbogey ble det på veien inn til en 74-runde (+2). Det holder i skrivende stund til delt 63. plass på scoren –1 i årets Players Championship. 

Discoverys kommentatorduo Henrik Bjørnstad og Marius Thorp oppsummerte følelsen til alle Hovland-fans godt under den norske TV-sendingen:

– Man vet ikke helt hva man skal si om spillet. Det er såpass mye rart som skjer og så uvanlig svakt til Viktor å være, sa Bjørnstad etter en misset par-putt underveis.  

– Det er utrolig frustrerende. Han får ingenting til å flyte og man kjenner den frustrasjonen gjennom hele lufta. Det er lett å forstå når det er igjen seks hull, at nå vil man hjem, la Thorp til ifølge Eurosport

Intens kamp om seieren

Heldigvis er det mye golf igjen denne søndagen, og kampen om seieren er i ferd med å spisse seg til. 

I lederball har Xander Schauffele (–17 før runden) og Wyndham Clark (–16) en liten fordel, men like bak er det store navn som ligger bak og jager. 

Scottie Scheffler, Matt Fitzpatrick, Sahith Theegala, Brian Harman, Ludvig Åberg, Joel Dahmen og Hideki Matsuyama er alle blant topp-15. 

Når verdensener Scheffler i tillegg gjør ting som dette allerede på hull 4 for eagle, er man ikke like komfortabel i lederball:

NB! Du kan se den spennende avslutningen på Players Championship på Discovery+ og Eurosport. 

Her er ledertavlen

Powered by Labrador CMS