Krogh skulle i utgangspunktet spille B-NL Challenge Trophy som slo i gang Nederland torsdag, men måtte trekke seg etter å ha vært uheldig under en løpetur dagen før turneringen startet.

– Jeg har fått litt ulike beskjeder, men jeg røk noe i leggen i går på løpetur. Jeg kan ikke pushe det, for da kan det bli lang tid ute. Nå håper jeg på maks to uker, men det kan bli opptil fire til seks uker hvis jeg ikke er forsiktig, skriver Krogh i en melding til Norsk Golf.

To uker ute innebærer at 26-åringen etter alt å dømme vil gå glipp av både British Challenge og German Challenge.

Dersom den mest pessimistiske spådommen slår til og Krogh blir ute i seks uker, kan han derimot gå glipp av så mange som seks turneringer: september er nemlig årets travleste turneringsmåned på Challenge Tour. 

Etter denne ukens turnering i Nederland gjenstår kun åtte turneringer av årets Challenge Tour-sesong. Krogh har spilt solid gjennom store deler av sesongen og sikret nylig årets femte topp-10-plassering.

Han ligger for øyeblikket oppe på 15.-plass på tourens poengliste, godt i rute til topp-20-plasseringen som sikrer opprykk til europatouren i 2022. Nå skal det bli spennende å se hvor mye han faller nedover listene innen han er tilbake i aksjon igjen.

NB! Espen Kofstad tok nylig sin første Challenge Tour-seier på fem år og klatret opp til fjerdeplass på poenglisten, og han ligger nå an til å klatre tilbake til det gode selskap på europatouren neste år. Denne uken har han imidlertid tatt seg en treningsuke hjemme i Norge, og Elias Bertheussen er dermed Norges eneste representant i B-NL Challenge Trophy. Følg utviklingen i turneringen her.