Toursveipet//

Norsk topp-plassering i Sør-Afrika

Det er ikke bare Viktor Hovland som er i aksjon denne uken. I Sør-Afrika kjempet Maiken Bing Paulsen seg til en sterk plassering. 

Maiken Bing Paulsen i aksjon på Glendower Golf Club i Sør-Afrika.
Publisert Sist oppdatert

Sunshine Ladies Tour

Flere av de norske damene har tatt turen til Sør-Afrika for å spille turneringer på tuppen av det afrikanske kontinentet. Maiken Bing Paulsen (Drammen GK), Michelle Forsland (Oppegård GK), Kristin Simonsen (Meland GK) og Julie Boysen Hillestad (Miklagard GK) tok alle den lange turen sørover. 

Bing Paulsen åpnet forrykende med en 66-runde (par 72) på førstedagen, og fulgte opp med en 68-runde i runde to. Dermed var hun i ledelse med én runde igjen å spille. 

Dessverre holdt ikke ledelsen hele veien inn for drammenseren. Med en avsluttende 74-runde (+2), falt hun ned til en delt femteplass. 

Til tross for sisterunden er dette en opptur. Femteplassen er hennes årsbeste på Sunshine Ladies Tour, og kan ta med seg en sjekk på 38.883 sør-afrikanske rand (omtrent 22.400 norske kroner). 

Michelle Forsland, Kristin Simonsen og Julie Boysen Hillestad klarte dessverre ikke cuten. 

Her er resultatene


Nordic Golf League

Den skandinaviske touren spiller sin andre av tre turneringer i Polen. I disse dager er det Sand Valley Championship, på Sand Valley Resort like utenfor Gdansk, som står foregår. 

Ni norske navn står på startlisten, og etter halvspilt andrerunde er Jarand Ekeland Arnøy (Fana GK) og Mikkel Antonsen (Gamle Fredrikstad GK) best av norske på tre under par. Det holder til en foreløpig delt 24. plass. 

Lederen er i skrivende stund på –9. 

Her er ledertavlen

Powered by Labrador CMS