GOLF-NORGE//

Ohlsson blir ny head pro i Oslo GK: – Veldig stolte

Magnus Ohlsson, en av landets mest erfarne trenere, starter i ny jobb fra 1. oktober.

Magnus Ohlsson
Etter 11 år i Oppegård GK melder Magnus Ohlsson nå overgang til Oslo GK.
Publisert

Det melder Oslo GK i en pressemelding på sine nettsider.

– Vi er veldig stolte av at Magnus Ohlsson etter 11 år på Oppegård Golfklubb har valgt å fortsette sin karriere hos oss på Bogstad. Magnus begynner hos oss 1. oktober og vil rapportere til vår nye daglige leder, Bjørn Knappskog, skriver klubben.

Magnus har høyeste PGA-utdanning i Sverige, har lagt ned en stor og viktig jobb med juniorer og medlemmer i Oppegård GK – og er samtidig en av trenerne som jobbet tettest med Viktor Hovland under hans ungdomstid i Norge.

I tillegg har Ohlsson lenge vært anerkjent som en av de fremste ekspertene i Norge for tilpasning av køller.

– Magnus blir vår nye head pro, og skal i tillegg til å tilby pro-timer sørge for at klubbens proshop får et fullt moderne oppsett for club fitting, formidler klubbstyret.

Ved årsskiftet er det slutt på en æra ved Oslo GK når avtalen med Stephen Newey Golf AS går ut 31.12.2024. Klubben har besluttet å overta driften av proshopen og rangen fra den rutinerte proen.

– Men vi vil fortsatt ha glede av Familien Newey fremover. Stephen og Jayne vil fra nyttår gå inn i teamet til Niels Vik (avtroppende daglig leder, red.anm), som skal lede vårt nye satsningsområde medlemsservice. Og Anthony vil gå inn i en trainee-rolle i klubben, opplyser styret, som er glade for å sikre kontinuiteten samtidig som nye områder styrkes.

– Vi gleder oss til å få Magnus på plass og kunne tilby tjenester mange medlemmer har etterspurt, skriver Oslo Golfklubb.

Powered by Labrador CMS